DOK succesvol op 1e wedstrijd turnen dames. Heren van DOK starten het seizoen goed

07 nov 2022, 11:59 Nieuws
5nov2
DOK succesvol op 1e wedstrijd turnen dames
EDE - Op zaterdag 5 november reisden een deel van de turnsters van de christelijke turnvereniging DOK-Ede af naar Nijverdal.
Door Anja van Gemert
De eerste turnwedstrijd stond op het programma. Dit is altijd spannend, een nieuw seizoen waarbij je niet weet wat je tegenstanders doen.
Het team niveau 3 Middenbouw zette een geweldige wedstrijd neer. De turnsters lieten zien dat ze helemaal klaar waren voor deze wedstrijd. Deze dames kregen heel verdiend het zilver omgehangen na de strijd. Het team bestond uit Kailynn Berendsen, Britt Kervel, Sifra Musch, Saar van de Wiel, Felia Onderstal en Liv Meurs. Trainers Ruby Eichelsheim, Lisa Broman en Lodewijk Waanders trainen weer hard verder met hun pupillen.
Bij de senioren werd er goed geturnd, er waren hele mooie oefeningen. DOK leverde maar liefst 3 teams. De DOK-teams werden met deze goede oefeningen 4e, 5e en 6e. Een fantastische prestatie voor de 1e wedstrijd van het seizoen. Ook zij trainen hard verder met Daniëlle van den Ham, Ingvill van Buuren, Tamara van der Wardt, Mike Heimel en Astrid Groeneveld
Heren van DOK starten het seizoen goed.
Op zaterdag 5 november reisden de heren van de middenbouw van DOK af naar Nijmegen voor hun eerste wedstrijd.
De christelijke gymnastiekvereniging DOK heeft een hele grote herenafdeling, dit is echt een aanwinst voor de Edese Club.
Bij de Middenbouw wordt er geturnd in teams. Dit werkt heel goed en zorgt ervoor dat de mannen ook echt een team zijn met elkaar.
Het team van DOK-Ede 1 wist met prachtige oefeningen het zilver te winnen, een geweldige prestatie.
De jongens die meededen deze dag waren: Silas van Walsem, Luuk Hovestad, Bas van Kooten, Harvey Santos Silva, Joris Kruisselbrink, Edin van den Brink, Stijn Berkhof en Bas Venema.
Trainers Remco Beukhof, Mike Heimel, Sam Onnink, Stijn Deddens, Bram Craamer, Micha van Ginkel en Aquila Ziddah trainen verder met hun jongens.