Open dag publieksboerderij De Proosdij op 17 juni 2017

Foto: Ede.nieuws.nl

Op zaterdag 17 juni organiseert Publieksboerderij De Proosdij, onderdeel van ’s Heeren Loo, haar jaarlijkse open dag.

Zoals ieder jaar belooft het weer een gezellige dag te worden met allerlei activiteiten voor jong en oud; zoals een vlooienmarkt, schapen scheren, trekker rijden en een huifkartocht. Voor de kinderen is er waterpret, een luchtkussen en ze kunnen zich laten schminken. De festiviteiten zijn van 10.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Dit jaar staat de open dag in het thema van zon, strand en water.

Speciaal voor de kinderen zijn er de meest uiteenlopende (limonade)cocktails. Natuurlijk zonder alcohol en veel lekkerder. Muziek, aankleding en dans maken dat iedereen zich begeeft in Caribische sferen. Ook dit jaar komen er meerdere luchtkussens en een waterbaan.

Een dag vol spektakel!

We hebben dit jaar ook “de Dorschkast” uit Bennekom op De Proosdij. Zij laten het publiek zien hoe vroeger het graan werd verwerkt! Met verschillende tractoren en dorsmachines op het terrein kan de bezoeker een kijkje nemen in het verleden.

Net als vorig jaar kunnen de jongere kinderen een tractor certificaat halen. Op een echte tractor een parcours afleggen is geen gemakkelijke opgave, maar met een beetje hulp, moet het vast lukken en haal je het certificaat. Ook is er een mogelijkheid om met de huifkar mee te rijden. Wie de boerderij bezoekt, kan dus rekenen op leuke activiteiten.

Voor en van iedereen

Dankzij het vertrouwen van bezoekers en vele partners, vervult De Proosdij de laatste jaren een belangrijke maatschappelijke functie. Er vinden dagelijks mooie ontmoetingen plaats. En dat merken buurtbewoners en bezoekers van buiten. Het is dan ook niet voor niets dat in het afgelopen jaar meer dan 60.000 mensen een bezoek brachten aan “de Proosdij”

Locatie

Kinderboerderij De Proosdij

Proosdijweg 37 – 41

6714 AK EDE

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden