Repair café Ede 8 juni in de Meerpaal

Foto A de Bruin
Foto: Ede.nieuws.nl

Het repair café Ede is nog steeds een groot succes. Honderden apparaten en kledingstukken werden de afgelopen twee jaar van een tweede leven voorzien.

Soms is een onderdeeltje van nog geen euro voldoende om een apparaat weer te laten werken. Op donderdag 8 juni vindt het eerstvolgende repair café van dit jaar plaats bij de Meerpaal. We gaan er ook deze keer weer iets moois van maken met onze deskundige reparateurs. De Meerpaal is te vinden aan de Industrielaan 1 in Ede.

De bijeenkomsten vinden ook dit jaar elke tweede donderdag van de maand plaats van 13.00 uur tot 15.30 uur. Kapotte elektrische apparaten worden als het maar enigszins mogelijk is door onze reparateurs van een tweede leven voorzien. Daarnaast wordt er ook kleding gerepareerd en worden er kleine reparaties uitgevoerd aan fietsen, houten meubels en speelgoed.

Als richtlijn wordt gehanteerd dat de reparaties, in aanwezigheid van de klant, in een half uur moeten kunnen plaats vinden. Van de klanten vragen we ter bestrijding van de kosten een vrijwillige bijdrage. We zijn nog op zoek naar reparateurs die elektrische apparaten en kleding kunnen repareren. Als u belangstelling hiervoor heeft kunt u dit melden via de website www.repaircafe-ede.nl.

Foto: A de Bruin

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden