Repair café Ede bij Meet Inn

Foto: A.de Bruin
Foto: Ede.nieuws.nl

Het Repair café Ede is nog steeds een groot succes. Honderden apparaten en kledingstukken werden de afgelopen twee jaar van een tweede leven voorzien. Soms is een onderdeeltje van nog geen euro voldoende om een apparaat weer te laten werken.

Op zaterdag 20 mei vindt het eerstvolgende Repair café van dit jaar plaats bij Meet Inn. Ook deze keer gaan we er weer iets moois van maken met onze deskundige reparateurs.

Meet Inn is te vinden aan de Notaris Fischerstraat 10 in Ede.

De bijeenkomsten vinden ook dit jaar elke derde zaterdag van de maand bij Meet Inn plaats van 10.00 uur tot 12.30 uur.

Kapotte elektrische apparaten worden als het maar enigszins mogelijk is door onze reparateurs van een tweede leven voorzien. Daarnaast wordt er ook kleding gerepareerd en worden er kleine reparaties uitgevoerd aan fietsen, houten meubels en speelgoed.

Als richtlijn wordt gehanteerd dat de reparaties, in aanwezigheid van de klant, in een half uur moeten kunnen plaats vinden. Van de klanten vragen we ter bestrijding van de kosten een vrijwillige bijdrage. We zijn nog op zoek naar reparateurs die elektrische apparaten en kleding kunnen repareren. Als u belangstelling hiervoor heeft kunt u dit melden via de website www.repaircafe-ede.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden