Malkander organiseert twee gratis voorstellingen in Cultura voor mantelzorgers

Foto: Malkander Ede

In het kader van de Landelijke Dag van de Mantelzorg organiseert Malkander een gezellige en vrolijke middag- en avondvoorstelling in Cultura op maandag 11 november.

De middag wordt ingevuld door Hester Macrander, met ‘Het zijn de kleine dingen…’ De avond is voor rekening van Francis van Broekhuizen, met ‘Bij twijfel hard zingen’. Iedereen die mantelzorger is, is van harte welkom, en ook degene voor wie u zorgt is welkom. Voor en na de voorstelling(en) is er ruimte om elkaar te ontmoeten, onder het genot van een hapje en drankje. De gratis kaarten zijn te reserveren via https://www.malkander-ede.nl/mantelzorg/dag-van-de-mantelzorg-2019.aspx

Zorgen voor een naaste geeft vaak veel voldoening. Tegelijkertijd komt er veel op mantelzorgers af. Het kost tijd en energie om de benodigde zorg te verlenen, praktische zaken te regelen en zelf in balans te blijven. Op de Dag van de Mantelzorg wil Malkander deze mensen even verwennen en laten ontspannen.

Middagvoorstelling met Hester Macrander

De middag wordt ingevuld door Hester Macrander, met ‘Het zijn de kleine dingen…’ De voorstelling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 50 minuten.

Het zijn de kleine dingen… is een vrolijke en aanstekelijke cabaretvoorstelling. De humoristische praatjes van Hester Macrander worden afgewisseld met mooie, leuke en bekende liedjes. Elke Jansen, pianiste en zangeres, speelt moeiteloos gouwe ouwen, zoals onder andere bekende liedjes van Ramses Shaffy. In het programma komen meerdere bekende liedjes langs. Teksten worden geprojecteerd, zodat wie wil, mee kan zingen. Ze spelen en zingen ook een paar nummers van hun eigen cd “Mijnenveld”. Een stuk dat ervoor zorgt dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat.

De avond is voor rekening van Francis van Broekhuizen

Francis van Broekhuizen neemt de avond voor haar rekening en begint om 20.00 uur. De voorstelling is concert, theatercollege en cabaretvoorstelling ineen. Francis neemt haar publiek mee op reis, zingt haar favoriete aria’s en liederen, vertelt waarom die muziek haar zo raakt, en welke die in haar persoonlijke leven speelt. Zelf merkte Francis dat er in moeilijke bepalende fases in haar leven maar één ding op zat, gehoor geven aan haar levensmotto: bij twijfel, hard zingen.

 

Via de website van Malkander zijn er 2 kaarten per adres gratis te bestellen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden