Oud Geleerd Jong Gedaan Studenten geven colleges aan ouderen in de Meerpaal

Foto: Ede.nieuws.nl

Buurthuis de Meerpaal gaat samenwerking aan met Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan.

Op maandag 14 oktober om 15.00 uur start de collegereeks ‘Van zwarte gaten tot de kleinste deeltjes’ met college ‘Wiskunde de taal van de natuur’. Op de maandagen 28 oktober, 4 november en 11 november vinden vervolgcolleges van deze natuurkundige reeks plaats, eveneens van 15.00 uur tot 16.00 uur in buurthuis de Meerpaal, Industrielaan 1 in Ede. Entree per college: € 2,00 p.p. Na deze reeks zullen andere reeksen volgen. Er zijn geen eisen aan de vooropleiding, nieuwsgierigheid voor het vakgebied is voldoende. Persoonlijke groei is niet afhankelijk van leeftijd.

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan heeft een zeer divers aanbod van onderwerpen, bijvoorbeeld psychologie, kunstgeschiedenis, rechten, filosofie en antropologie. De lessen worden gegeven door excellerende studenten die de stof zeer goed beheersen en een passie hebben voor onderwijs.

OGJG zet zich in voor het intellectuele welzijn van senioren. Door het aanbieden van colleges bieden wij iedereen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen. OGJG richt zich op senioren die nog lang niet uitgeleerd zijn en het leuk vinden oude interesses op te pakken of nieuwe te ontdekken.

Inzet: “Ik heb zoveel meer te bespreken met mijn kleinzoon sinds ik de colleges volg”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden