Tien jaar Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes

Foto: Linda

Dit jaar bestaat Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes tien jaar. Dat laten zij niet onopgemerkt voorbij gaan. BijdeHandjes viert het jubileum 3 t/m 7 juni feestelijk op alle zevenentwintig locaties met kinderen, ouders en medewerkers. En ze lanceren een nieuwe huisstijl en logo.

Feestweek
Op alle locaties wordt er feest gevierd met allerlei leuke activiteiten. Zo heeft elk locatie een thema zoals circus of onderwaterwereld, kan er gesprongen worden op springkussens en is er overal een borrel met ouders en kinderen. Kortom, een echte feestweek!

Tien jaar BijdeHandjes
3 januari 2009 opende BijdeHandjes haar eerste vestiging in Kootwijkerbroek met tijdelijke units en een paar kinderen. Inmiddels vangt BijdeHandjes wekelijk zo’n 2000 kinderen op verspreid over 27 locaties met: 12 kinderdagverblijven, 16 peuteropvanglocaties, 13 buitenschoolse opvanglocaties en 3 tussenschoolse opvanglocaties. Dit doen zij met 250 pedagogisch medewerkers, stagiaires en betrokken vrijwilligers. BijdeHandjes is sinds 1 januari 2019 onderdeel van BLOS Kinderopvang.

Ontwikkelingen
Rianne van den Brink en Saskia Kuijt zijn de grondleggers deze organisatie. BijdeHandjes begon met een kantoor aan huis bij Rianne. Het personeel op de groep en kantoor was in de beginperiode op twee handen te tellen. Toen BijdeHandjes steeds meer locaties en personeel kreeg is het kantoor gevestigd op het industrieterrein van Kootwijkerbroek boven van Roekel Reclame. Toen ook dat te klein werd door de groei is BijdeHandjes verhuisd naar het voormalig Rabobankkantoor aan de Veluweweg in Kootwijkerbroek. Inmiddels zijn daar ruim dertig medewerkers werkzaam om alle pedagogisch medewerkers op de groepen te ondersteunen en faciliteren.

Nieuwe huisstijl en logo
Het jubileumjaar is voor BijdeHandjes een mooie aanleiding om de look en feel te vernieuwen. ‘Op deze manier kunnen wij geheel eigentijds bouwen aan de volgende tien succesvolle jaren! Het nieuwe logo is een mooie mix geworden van BijdeHandjes en BLOS. Het laat zien dat wij het ‘zusje van’ zijn door de kleuren en het lettertype én dat wij de christelijke kinderopvang zijn die kinderen een liefdevol tweede thuis biedt’, vertelt Wim Heij, Regiomanager BijdeHandjes. ‘Ik kijk er naar uit om samen met medewerkers, ouders en kinderen te bouwen aan de volgende tien jaar!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden