Fietsmaatje: iets voor jou?

Foto: Studio Pothof

Ruim een half jaar geleden zijn wij in Ede van start gegaan met  het project :Samen fietsen, plezier voor twee!  Inmiddels hebben zich al verschillende vrijwilligers en deelnemers voor het fietsen bij ons aangemeld en zijn aan elkaar (maatjes!) gekoppeld.

Ook in de afgelopen maanden hebben wij gefietst. Zoals een nieuwe vrijwilliger ook na zijn eerste fietsrit de volgende quote op onze site plaatste: “Fijne fiets; mijn maatje genoot van de omgeving (Ginkel) waar hij jaren niet meer was geweest.”. Daar fietsen wij bij fietsmaatjes  voor!

De stichting Fietsmaatjes Gelderse Vallei is inmiddels eigenaar van 5 duofietsen. Deze fietsen staan in Ede, Bennekom en Wageningen. In Ede staat de duofiets bij het verzorgingscentrum Maanderzand in het Beatrixpark.

Nu het voorjaar aanbreekt zijn er vast nog mensen, die wel van fietsen houden, maar dat niet meer zelfstandig kunnen doen. Of er zijn mensen, die van fietsen houden en die iemand anders willen laten genieten van het fietsen. Voor hen allen geldt meld je als deelnemer of vrijwilliger bij Fietsmaatjes Gelderse Vallei, locatie Ede. Je kunt uiteraard ook vragen om een proefrit.

Meld je via de site WWW.FIETSMAATJESGELDERSEVALLEI.NL en klik vervolgens  op Ede. Of bel Teun Brouwer, coördinator Fietsmaatjes Ede 0318 625201.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden