Week van de Opvoeding – Opvoeden is samenspel

Foto: Ede.nieuws.nl

Leuke workshops met kinderen, ervaringen delen met andere ouders en inspiratie bijeenkomsten met professionals. Van 1 t/m 12 oktober zijn op verschillende locaties in de gemeente Ede workshops, bijeenkomsten en sport- en spelactiviteiten voor ouders/verzorgers en kinderen tijdens de Week van de Opvoeding.

Wethouder Jeugd, Leon Meijer, is blij met het gevarieerde programma: “Samenspel tussen ouders en kinderen zit in alles. Samen eten, sport en spel én de welbekende tafelgesprekken. Ik wens ouders, opvoeders én kinderen veel plezier toe bij de Week van de Opvoeding.”

Openingstheater: Voor je het weet zijn ze groot

Ouders, kinderen en belangstellende kunnen tijdens de Week van de Opvoeding kiezen uit veel programmaonderdelen op verschillende locaties door de hele gemeente Ede. Op maandagavond 1 oktober om 19.45 opent wethouder Leon Meijer in het Akoesticum de Week van de Opvoeding. Aansluitend volgt de interactieve theatershow ‘Voor je het weet zijn ze groot’. De theatershow van DNL theatercollectief is speciaal aangepast voor de Week van de Opvoeding en geeft een ludieke inkijk in herkenbare situaties over onderwerpen als ontbijten, snoepen en gamen.

Alles online te vinden

Alle informatie over het (gratis) programma, tijden en locaties van de Week van de Opvoeding staat op www.cjgede.nl of is te volgen via de nieuwe Facebook-pagina: CJG Ede – Centrum Jeugd en Gezin Ede. Let op: voor sommige activiteiten is een aanmelding nodig. Op de website staat welke dit zijn.

De week van de Opvoeding wordt georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin Ede (CJG) en samenwerkingspartners. Het CJG ondersteunt iedereen met vragen over gezond opvoeden en opgroeien. Bij het CJG werken professionals bij die informatie, advies, lichte hulp of een goede doorverwijzing kunnen geven. De medewerkers van het CJG werken via de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf, school en in de wijk.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden