Patiënten geven Focuszorg een 8,8

Foto: Ede.nieuws.nl

Focuszorg (onderdeel van Ziekenhuis Gelderse Vallei) staat voor gestroomlijnde, planbare operaties. Patiënten kunnen er snel terecht voor een operatie aan liesbreuk, galblaas, knie en voor bekkenbodemzorg. Patiënten geven Focuszorg een gemiddeld cijfer van 8,8. Zij waarderen de duidelijkheid, snelheid en maatwerk die kenmerkend zijn voor Focuszorg.

Binnen 2 werkdagen kan de patiënt terecht op het spreekuur van Focuszorg. Daar worden alle details doorgenomen. Binnen 10 dagen na deze afspraak wordt de patiënt geopereerd. Of zoveel later als dat hem of haar uitkomt. De patiënt kiest zelf een arts, de operatiedatum en de behandeling (in overleg met de arts). In Focuszorg wordt geopereerd volgens de nieuwste technieken. Zoals de TREPP-techniek bij een liesbreuk, die achteraf veel minder pijn geeft dan andere operatietechnieken.

Alle zorg bij de hand

Focuszorg is een onderdeel van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Behandelingen in Focuszorg worden bijna altijd poliklinisch gedaan. Patiënten kunnen vaak dezelfde dag nog naar huis. Blijkt de situatie van de patiënt toch lastiger of zijn er complicaties? Dan krijgt de patiënt ter plekke alle ziekenhuiszorg die op dat moment nodig is. Dat is een groot voordeel van een behandeling bij Focuszorg in Ziekenhuis Gelderse Vallei: alle specialistische zorg is bij de hand.

Veilige zorg dichtbij huis

Focuszorg is de naam voor veelvoorkomende, planbare zorg, die zó wordt georganiseerd dat die voor elke patiënt precies op maat is. Dat is goede en veilige zorg, dichtbij huis. Op de website www.focuszorg.nl is te lezen wat patiënten nog meer kunnen verwachten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden