Zaterdag 28 oktober, verwen dag voor (ex)borstkankerpatiënten

Foto: Ede.nieuws.nl

Zaterdag 28 oktober sluit de afdeling Ede/Wageningen van de Borstkankervereniging Nederland de oktober borstkankermaand af met een verwen dag voor (ex) borstkankerpatiënten.

Deze verwen dag wordt gehouden in het auditorium (bestemming 181) van ziekenhuis de Gelderse Vallei. Voor mensen die nog volop in de behandeling zijn geeft deze dag een moment van ontspanning mede door de vele mensen die geheel belangeloos hen verwennen met allerlei soorten behandelingen. Manicuren, pedicuren, kapsters, schoonheidsspecialisten, verschillende masseurs staan de hele dag voor U klaar!

Verder is er volop gelegenheid voor vragen en informatie over o.a. lingerie, protheses, badmode en haarmode. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt U met lotgenoten praten. Maar deze dag organiseren we ook voor mensen die al lang klaar zijn met hun behandeling. Ook dan is het heerlijk ontspannend om b.v. even gemasseerd te worden of te laten kijken naar je voeten of handen. Verder worden er twee workshops gegeven. We gaan dit keer schilderen om 10.45 en om 13.15 uur. Het thema is spreuken verwerken in kleur.

U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur tot 15.30 uur. Toegang is gratis, behandelingen zijn alleen voor (ex) borstkankerpatiënten. Graag opgeven voor 23 oktober.

Info en opgeven voor deze dag: [email protected] of telefonisch 06 28541965

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden