Presentatie over Streaming Diensten op woensdagmiddag 6 september 2017

Foto: Ede.nieuws.nl

Iedereen die een PC, laptop, tablet of smartphone heeft zou deze presentatie moeten bijwonen. Muziek luisteren en films bekijken, thuis maar ook onderweg via streaming diensten zoals Spotify, Deezer, YouTube en Netflix, is tegenwoordig ongekend populair.

Maar ook online tv kijken en radio luisteren, met een keuze uit honderden zo niet duizenden zenders, kent eindeloze mogelijkheden. Geen wonder, want het is daarom niet meer nodig om zelf bibliotheken met muziek of films aan te leggen. Bovendien willen we eenvoudig de beschikking hebben over deze multimedia-bestanden op al onze apparaten, zoals smartphone, tv, tablet, pc of laptop. Liefst op het moment dat we dat zelf willen. En ….. is het niet mede in de strijd tegen het illegale downloaden, dat deze streaming diensten inmiddels stevig voet aan de grond gekregen hebben? Tijd om e.e.a. eens op een rijtje te zetten.

De HCC!SeniorenAcademie ziet u graag op haar bijeenkomst op woensdagmiddag 6 september 2017 vanaf 13:30 uur in Het Kernhuis te Ede.

Schrijf je mee? Th.de Jong

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden