Cursus Engels voor volwassenen

Foto:

Zou u graag beter Engels willen spreken en begrijpen? Bijvoorbeeld omdat u het nodig hebt op uw werk, of omdat u naar het buitenland op vakantie gaat, uit persoonlijke interesse of om te kunnen communiceren met mensen die geen Nederlands verstaan?

Dan is de cursus Engels voor volwassenen ideaal voor u. Want straks kunt u gemakkelijk Engels volgen op de televisie, teksten begrijpen en gesprekken voeren in het Engels.  Uw leerdoelen en mogelijkheden vormen het uitgangspunt voor de cursus: wat wilt u graag bereiken? U start met het maken van een instaptoets om te bepalen wat uw huidige niveau is. Het leer- en werkboek wordt vervolgens ingezet om uw doelen te halen en de docent speelt in op de verschillen in niveau en uw individuele behoeften.

Samen met de andere cursisten oefent u veel praktische situaties en gesprekken en ondertussen leert u ook iets van de Engelse grammatica. Iedere week leert u er nieuwe woorden en zinnetjes bij, zodat uw woordenschat flink uitbreidt! Ook krijgt u tips voor hoe u door de week nog meer Engels kunt leren. Filmpjes, luisterfragmenten en allerlei spelvormen maken ook onderdeel uit van de cursus. Zo leert u de taal op een prettige manier verstaan, spreken, lezen en schrijven en kunt u zich straks prima redden in tal van dagelijkse situaties.

De cursus is bestemd voor iedereen (18+) die graag beter wil worden in Engels. De cursus loopt van 14 september 2017 tot en met 24 mei 2018 en wordt gehouden van 19.30 tot 21.00, op iedere donderdagavond, met uitzondering van de schoolvakanties. De groep bestaat uit maximaal 15 cursisten, zodat de docent aandacht heeft voor iedereen. De kosten bedragen €280,- voor de gehele cursus, inclusief studiemateriaal.

Wilt u meedoen? Meldt u dan aan bij [email protected] of 0318-482992

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden