Thomas Berge Special Guest Dinner in the Sky Ede!

Thomas Berge Dinner in the Sky
Foto: Ede.nieuws.nl

Het zal u niet ontgaan zijn. Nog maar drie weken en dan vindt op 29 juni het spektakel van Dinner in the Sky Ede plaats in en om de Mauritskazerne. Naast een retourtje luchtruim waar op 50 meter hoogte aan een kraan kan worden geborreld, geluncht en gedineerd, vindt vanaf 17.30 uur eveneens een Ground Event plaats. Niemand minder dan Thomas Berge is de kroon op dit netwerkevent.

Nummer één hit

De opbrengst van het event gaat naar Stichting Free a Girl en na de cheque-uitreiking zal Thomas Berge vanaf 22.00 een spetterend optreden verzorgen. Deze 27-jarige volkszanger die na het succes van zijn eerste singel ‘Mijn luchtballon’ maar liefst tien albums heeft uitgebracht, zingt al vanaf zijn 12e voor het grote publiek. Een groot zangtalent dus, die met zijn vertolking van ‘Kon ik maar even bij je zijn’ ook nog eens een nummer één hit achter zijn naam heeft staan.

Ground Event is all-in plezier

Voor het Ground Event van Dinner in the Sky Ede wordt de Mauritskazerne omgetoverd tot een stijlvolle eventlocatie. Hier ontmoeten ondernemers uit de regio, hun relaties, familie en de overige gasten elkaar in een ontspannen setting met onbeperkt hapjes en drankjes. Op de grond verzorgd door Restaurant Vendel en in het luchtruim door Het Oude Politiebureau. Daarnaast zijn de Meisjes van de Wijn, een barista van Smit & Dorlas en een D.J. voor de achtergrondmuziek aanwezig voor een heerlijke avond netwerken en genieten.

Hoe kunt u erbij zijn?

Beleef dit avontuur mee op 29 juni en schaf uw tickets voor Dinner in the Sky Ede aan via www.dinnerintheskyede.nl. Tickets voor het lunchen, dineren, of borrelen op 50 meter hoogte geven u eveneens gratis toegang tot het Ground Event, inclusief het optreden van Thomas Berge. Losse tickets voor het Ground Event zijn € 45,- (excl. BTW), ook inclusief gratis hapjes, drankjes en muziek. Dit wilt u niet missen!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden