40-jarig jubileum Reklet Ede

Reklet Ede 40 jaar
Foto: Ede.nieuws.nl

Verkopen is verleiden. Reklet begrijpt dat als geen ander en geeft retailers zichtbaarheid met aantrekkelijke signing die de consument overtuigt. Reklet is een allround signspecialist

Een familiebedrijf dat vandaag 40 jaar bestaat en klaar is voor de toekomst met een pro-actieve en innoverende werkwijze voor bedrijven, retailformules en individuele retailers. Loco-burgemeester Willemien Vreugdenhil en Almer van der Waal hieven het glas op het nieuwe Reklet.

De wereld verandert, de consument verandert, retail verandert en signing verandert. En Reklet verandert mee. Vorige week werd het 40 jarig bestaan gevierd met een nieuw toekomstperspectief, met een forse uitbreiding van het bedrijfspand en een geheel nieuwe huisstijl: helder, sterk, kleurrijk, efficiënt en duidelijk.
Reklet heeft meerdere disciplines onder één dak en biedt een totaalpakket van signing. Letterlijk voor alle vormen voor in- en outstore signing, zowel permanent als actiematig. Onlangs nam Reklet ook het bedrijf Van Oeveren interieurbouw over. Hierdoor heeft Reklet nu ook een totaalconcept in huis met interieurbouw op maat voor retail, voor beurzen of voor winkels.
De focus ligt op retail. Een mooi aantal aansprekende retailers zijn vaste klanten, zoals Coop, ICI Paris, Kruidvat, Trekpleister, Dirk en Leen Bakker.
Reklet is in 1977 gestart door Evert van der Waal en zijn toenmalige compagnon. Sinds 2012 is zijn zoon Almer van der Waal directeur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden