Op bezoek bij Jan van Santen Mondial Waaijenberg Verhuizers in Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Ik heb een afspraak met Jan van Santen om eens door zijn bedrijf heen te lopen. Ik ben zeer benieuwd want ik ken het bedrijf nog van vroeger. Bij de receptie in het grote pand aan de Celsiusstraat 47 in Ede word ik vriendelijk ontvangen door een mevrouw. Precies volgens afspraak komt Jan van Santen binnen lopen.

Na de hernieuwde kennismaking neemt hij mij mee naar zijn kantoor boven. Daar blijkt het dat Jan van Santen nog steeds de familieman is. Zijn kinderen en kleinkinderen zijn hem alles. Al snel komen we op het onderwerp, zijn bedrijf. De formule is doorzetten en alert blijven en je moet goed voor je klanten zijn. Jan vertelt dat zijn bedrijf eigenlijk al meer dan 100 jaar oud is, dus de Waaijenberg Groep is een bedrijf met een geschiedenis.

Geschiedenis

Jan vertelt enthousiast dat het bedrijf is opgericht door Sander Waaijenberg in1896, die Sander sr. was een schaapherder, die voerman was geworden. Hij begon met paard en wagen met het vervoer van zand en grind. Later startte hij een bodedienst op in Arnhem. Net na de tweede wereldoorlog namen zijn zoons, Sander jr. en Henk het bedrijf, dat inmiddels was uitgegroeid tot transportbedrijf, over. Sander jr. en Henk Waaijenberg vormen het transportbedrijf om tot een verhuis onderneming. In 1980 wordt het bedrijf verkocht aan de Malenstein Groep. In 1993 neemt Jan van Santen het bedrijf over van Malenstein en 10 jaar later, in 2003, sluit Waaijenberg zich aan als aandeelhouder van Mondial Movers.

Van Gelderland tot Groningen

Onder leiding van algemeen directeur Jan van Santen groeit Mondial Waaijenberg Verhuizers uit tot een professionele verhuisgroep. De landelijke verhuisgroep, met het hoofdkantoor in Ede, bestaat inmiddels uit een vijftal verhuisbedrijven. De vestigingen zijn: Mondial Waaijenberg verhuizers in Ede en Assen. Mondial Oostland Logistics in Kolham, Delfzijl en Vos Verhuizingen in Groningen, Aad de Wit Verhuizingen in Hoogezand en Verhuizingen Van der Graaf in Emmen. Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voeren wij uw verhuizing professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Erkende Verhuizers.

Betrouwbare partner

Niet voor niets hanteert Mondial Waaijenberg Verhuizen het motto ‘Zuinig op de spullen van een ander’. De verhuisgroep, met een jaarlijkse omzet van ongeveer 5,5 miljoen euro, geldt als een betrouwbare partner op het gebied van verhuizen en opslag – zowel voor particulieren als bedrijven. Met zo’n zestig werknemers, een vloot van zo’n twintig vrachtauto’s, 450 containers en een opslagruimte van 12.500 m³ kan het bedrijf haar klanten uitstekend van dienst zijn. Mondial Waaijenberg Verhuizers en Mondial Oostland Verhuizingen zijn lid van de Erkende Verhuizers en bewijzen daarmee dat de kwaliteit van de verhuizingen wordt gegarandeerd.

Iedere verhuizing is anders, dat maakt ons vak plezierig en afwisselend

 

Automatisering meubel-opslag-container registratie

 

Internationale agrarische verhuizing

 

Verhuizen en veilige opslag inboedel. Internationaal verhuizen in Europa – zorgeloos verhuizen met Mondial Waaijenberg Verhuizers. Wilt u vlekkeloos verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen of emigreren en wilt u meer informatie ontvangen over wat Mondial Waaijenberg Verhuizers voor u kan betekenen? Neem contact op, vraag vrijblijvend een offerte aan  of bel: 0318 624 555. Wij helpen u graag vlekkeloos verhuizen.

http://www.waaijenberg.nl                                 

EDEMAC certificaat 2017
Als Erkende Verhuizer zijn wij via de Organisatie voor Erkende Verhuizers aangesloten bij FEDEMAC, de Federatie van Europese verhuisorganisaties.

Jan van Santen bij één van zijn verhuistrucks.

Foto’s en interview: Chris Ouboter.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden