Edese ondernemers werken samen in grote bruidsshow in Buitenzorg

Foto: Jorik Algra

Bruidshuis ‘t Koetsje organiseert op 22 maart opnieuw een grote bruidsmodeshow. Samen met maar liefst 11 Edese ondernemers en 3 sponsors wordt in het sfeervolle Restaurant Buitenzorg de bruidsmodecollectie 2017 en alles wat bij trouwen komt kijken geshowd.

Bij trouwen staan de bruid en haar bruidsjurk in het stralende middelpunt. Maar een trouwfeest is natuurlijk niet compleet zonder bruidegom, bruidsmeisjes, bruidsjonkers, fotografie, video, kapper, bloemen, ringen, sieraden, taart, weddingplanning, heren- en kinderkleding, schoenen, verhuizen en nog meer. “Het is dus van belang om op een bruidsmodeshow het complete feestelijke plaatje te laten zien. Om zo’n grote show neer te kunnen zetten is het belangrijk elkaar als Edese ondernemer te vinden in een herkenbare benaderingswijze van de klant” vertelt Melly Idema, eigenaresse van ‘t Koetsje.

Vorig jaar bleek de show al een ijzersterke formule en voor herhaling vatbaar. Op de catwalk in Buitenzorg worden ook nu weer tal van unieke creaties van de allerbeste bruidsmode ontwerpers en gerenommeerde merken uit de bruidsmodecollectie 2017 geshowd. Bruidshuis ’t Koetsje levert maatwerk. “De aanstaande bruid kan het krijgen zoals ze het hebben wil” aldus Idema. “Daarin gaan wij in ons atelier met de hulp van drie coupeuses en een talentvolle Syrische coupeur alleen voor het allermooiste”.

Bruidshuis ’t Koetsje werd oorspronkelijk in 1973 opgericht door Piet Van Manen en gevestigd in Wageningen. In 2010 nam Melly Idema’ t Koetsje over en vestigde zich in Ede aan de Molenstraat 204. De ‘oude koetsier’, zoals oprichter Van Manen zich noemt, steekt niet onder stoelen of banken trots te zijn op de manier waarop Melly Idema de oorspronkelijke visie en stijl van ’t Koetsje heeft betrokken in de bedrijfsvoering en verder heeft ontwikkeld in een landelijk spraakmakende eigen stijl. Een score van 9,2 bij klantenvertellen.nl bevestigt dat.

Deelnemende Edese ondernemers zijn: Taartaholics, Bij Wendy, Allez Kitz, Jorik Algra Fotografie, Mr. Allegaartje, Filmman.nl, Juwelier Ploeger, Lenteweelde, Jose Keijman-Personal Touch Travel, Qemmo, True love Wedding- & eventplanning. De show wordt gesponsord door: Dorine Hair&Beautysalon, LGV event support en Waaijenberg.

 

Toegangskaarten kosten 5 Euro en kunnen zolang de voorraad strekt worden besteld via [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden