Praxis Ede en Praxis Huissen beste winkels 2016

Foto: Praxis Ede

Op 7 maart 2017 werden tijdens een speciaal Praxis-evenement voor winkelmanagers de beste winkels van Praxis 2016 bekendgemaakt. Praxis Ede en Praxis Huissen kwamen als twee winnaars uit de bus. Zij mogen zich nu de beste Praxis-winkels van Nederland noemen.

Dit jaar is er ook nieuw in het leven geroepen een franchise-award. Praxis Ede aan de Lorentzstraat is een franchisewinkel en mag zich nu ‘Franchisewinkel van het Jaar 2016’ noemen. Frank Pruijn, Directeur Verkoop, vertelt waarom juist deze winkels gewonnen hebben. Over Praxis Huissen: “Deze Praxis-winkel heeft volop kansen gezien en prachtige resultaten gehaald, met een uitstekende teamspirit.” Over Praxis Ede vervolgt hij: “Praxis Ede heeft een super jaar achter de rug. De winkelmanager heeft met zijn team een mooie groei gerealiseerd! En dat in combinatie met een open, actieve en positieve houding naar de klant maar zeker ook onderling. Praxis Ede en Praxis Huissen zijn wat mij betreft terechte winnaars.”

Vandaag vertelde Marcel van der Hijden, Winkelmanager van Praxis Ede, hoe het is om Franchisewinkel van het Jaar 2016 te zijn: “Wij zijn erg trots op het feit dat wij dit als team bereikt hebben. Het is een waardering voor onze inzet van de afgelopen jaren. Deze prestatie is mede te danken aan de samenstelling van ons team: een mix van jarenlange ervaring en jong talent.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden