JOUW NIEUWE LEVEN ALS HARDLOPER

Foto: Runnersworld

Voor alles is een eerste keer dus ook voor nieuwe hardlopers. Grote kans dat jij net bent begonnen. Zitten je schoenen goed? Hopelijk heb je er al veel plezier van gehad!

Alle hardlopers krijgen ooit te maken met kleine ‘pijntjes’ of irritaties. De ervaren lopers kennen dit maar al te goed en weten vaak wat hiertegen te doen is. Voor hardlopers die net zijn gestart geven wij deze handige tips!

Blaren?

Bij een runningschoen hoort een runningsok. Blaren ontstaan door wrijving dus dit wil je voorkomen. Runningsokken hebben een goede pasvorm (apart voor beide voeten), weggewerkte naden en bevatten minder katoen zodat je sokken niet te nat en te warm worden. Ook kun je wrijving voorkomen via een speciale veterlustechniek.

Ga voor meer informatie en voorlichting over hardlopen naar Runnersworld Ede

Runnersworld Ede is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.

Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures. U vindt ons aan de Brouwerstraat 118 in Ede (navigatie/parkeren: Kuiperplein)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden