Automaat spoelen? Kom naar Autobedrijf Scheele!

Foto: Autobedrijf Scheele

Advertorials:

Reinigen en spoelen van de automatische versnellingsbak geeft veel voordeel

Een longlife automatische versnellingsbakolie? En die olie hoeft nooit vervangen te worden? De fabrikant en uw dealer zeggen dat het inderdaad zo is!  Maar motorolie verversen moet na maximaal 30.000 km, remolie iedere 2 jaar en automaat olie dan? Het feit wil dat juist door vervuiling van de olie van de automatische versnellingsbak dit extra slijtage geeft, oliekanalen verstopt raken en de lamellen vervuilen.
Tevens neemt de kwaliteit van de olie gedurende de jaren en de gereden kilometers af. Dat komt omdat een automatische versnellingsbak ook zeer warm wordt tijdens het rijden.

Dit zorgt in het begin voor kleine storingen die niet direct merkbaar zijn in uw automatische transmissie, maar tocht uiteindelijk zorgen voor een mechanische schade waardoor een peperdure revisie niet te voorkomen is.

Vervang de versnellingsbakolie voor uw automaat op tijd om problemen te voorkomen!

Alleen zal het handmatig wisselen van de automaat-olie niet voldoende zijn! Dit omdat hierbij oude olie in de leidingen, koppel-omvormer en warmtewisselaar achter blijft. Dit gaat zich dan mengen met de nieuwe olie. Ook zal vastzittend vuil achter blijven.

Wat zult u merken na het reiniging/spoeling van de automatische versnellingsbak?

1. Het reinigen en spoelen van de automaat, koppel-omvormer en warmtewisselaar moet men voornamelijk zien als een voorzorgsmaatregel om problemen gepaard met een dure revisie te voorkomen.
2. Na het gehele proces kunt u er zeker van zijn dat de olie in uw automatische versnellingsbak voor de komende 100.000 km weer goed zijn werk zal doen.
3. De automatische versnellingsbak is dan weer juist afgevuld en zal dan weer uitstekend¬† zijn werk doen, ‘mits de automaat geen mechanische schade heeft’.

Nu in de actie bij Autobedrijf Scheele. Maak in februari een afspraak voor het spoelen van uw automaat en krijg 15% korting!

Vraag wat de kosten zijn: https://autobedrijfscheele.nl/

Advertorials:

CARTEAM AUTOBEDRIJF SCHEELE IN EDE

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden