Speciale verkoopdagen bij Toko Neba voor slachtoffers tsunami Sulawesi

Foto: Ronny Adolof Buol /Sijori Images

Indonesië is getroffen door weer een vreselijke ramp. Door een aardbeving en tsunami zijn inmiddels al meer dan 1200 dodelijke slachtoffers te betreuren in Sulawesi, Indonesië.

De verwachting is dat het dodental nog veel verder zal oplopen omdat veel slachtoffers zijn meegesleurd door het water of bedolven liggen onder modder of ingestorte gebouwen. Duizenden mensen zijn dakloos.

Stichting Child Support Indonesia is, in samenwerking met Toko Neba, een actie gestart om de slachtoffers te helpen. Tijdens de uitverkoop bij Toko Neba zal 20% van de opbrengst beschikbaar worden gesteld voor Noodhulp op Sulawesi. Inmiddels is de eerste zending noodhulp per boot onderweg met onder andere een generator en medische apparatuur. We hopen snel  meer hulp te kunnen bieden.

De rest van de opbrengsten zal, zoals altijd, gaan naar de kinderprojecten van Child Support Indonesia.

U kunt deze actie ook rechtstreeks steunen. Child Support Indonesia heeft een special rekeningnummer geopend voor donaties om hulp te bieden aan de slachtoffers van deze vreselijke humanitaire ramp. U kunt uw gift overmaken op NL06 INGB 0000 006799 tnv Stichting Child Support Indonesia onder vermelding van “Sulawesi”. Hulp is hard nodig.

De uitverkoop bij Toko Neba duurt nog tot aankomende zaterdag 6 oktober. Op de hele collectie worden kortingen gegeven van 10-50%. Daarnaast zijn er nog een aantal speciale acties zoals 50% korting op alle wortelhouten meubelen, fonteinen met bak en handgehakte boeddha-beelden. En, 25% korting op alle buitenbeelden* en al het houtsnijwerk.

Toko Neba is een fairtrade goede-doelen winkel. De collectie bestaat uit handgemaakte (decoratie-)artikelen voor huis en tuin. De volledige opbrengst van alle verkopen gaat naar kinderprojecten in Indonesië.

Toko Neba is het hele jaar geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en is te vinden aan de Stationsweg 56 in Ede.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden