Struyck2wielers levert bedrijfsfietsen aan de Schakels!

Foto: Struyck2wielers

Twee weken geleden kwam Aswin van der Linde bij ons in de winkel. Aswin is initiatiefnemer van “de schakels zorg en begeleiding” en kwam bij ons voor bedrijfsfietsen.

Wat houdt “de schakels” in:

De schakels zorg en begeleiding biedt begeleid wonen en ambulante hulp aan jong volwassenen van 18 t/m 25 jaar. Niet iedere jongere groeit op met gelijke kansen om zich op positieve manier te ontwikkelen tot een zelfstandige volwassenen.

Soms lukt dit niet goed door problemen op het gebied van wonen, scholing, werk, vrije tijd, financiën of relaties. wij fietsen een stukje met hen mee en willen een schakel zijn naar zelfstandigheid.

Samen met Aswin zijn wij gaan kijken aan welke eisen de bedrijfsfietsen moesten voldoen, aan de hand van die eisen kwamen we al snel uit bij de Johnny loco transportfietsen. Dit zijn mooie degelijke maar vooral stoere fietsen.

 

De zwarte Johnny loco fietsen zijn standaard  afgemonteerd met bruine banden, handvatten en zadels. Het logo van “de schakels” is geel en dus moesten de bedrijfsfietsen dus ook gele accenten krijgen. Daarom hebben wij gele banden gemonteerd en een geel kratje. “Druk it design” heeft mooie stickers ontworpen voor op het frame natuurlijk ook in het geel. Het resultaat is dan ook een bijzondere verschijning waar Aswin en Struyck2wielers erg trots op zijn!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden