Carien de Roos eigenaar van Weight Loss Bennekom

Carien de Roos
Foto: Ede.nieuws.nl

In Bennekom woont Carien de Roos. Sinds kort heeft zij een zelfstandig bedrijf wat producten verkoopt om te helpen de strijd aan te gaan tegen overgewicht. Uit eigen ervaring vertelt ze hierover. Zoals zoveel mannen en vrouwen rond de 50 kreeg ook zij last van overgewicht.

Vele diëten hebben haar niet het juiste resultaat opgeleverd. Nu ruim een jaar geleden kwam zij in aanraking met de producten van PowerSlim. Een vriendin had hiervan de resultaten gezien en raadde haar aan het ook eens te proberen. Na enige tijd was ze verbluft over de aantal kilos’s die ze in korte tijd kwijt was geraakt. De combinatie van de producten van PowerSlim en sport waren geweldig.  Graag wil ze deze ervaring met zoveel mogelijk mensen delen.  Het idee om zelf de producten te gaan verkopen kreeg steeds grotere vorm.

Nu begeleid ze mensen die kampen met overgewicht en geeft ze adviezen. Onder de naam Weight Loss Bennekom werkt ze met het afslankprogramma van PowerSlim. Het enthousiasme waarmee Carien de Roos te werk gaat is aanstekelijk. “Hiermee blijf je genieten van lekker eten, maar werk je aan een gezonde en evenwichtige levensstijl”, zegt ze en vervolgt: “Je staat er niet alleen voor, ik wil iedereen die kampt met overgewicht graag begeleiden naar een slankere, gezondere en energieke versie van zichzelf!

Weight Loss Bennekom werkt met het afslankprogramma van PowerSlim

Voor meer informatie kunt u kijken op haar website  https://weightlossbennekom.nl/

Redactie Ede.nieuws.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden