Feestelijke opening Kringloop De Bromtol Bennekom

Ellen Bouter
Foto: Ede.nieuws.nl

Afgelopen zaterdag is de Kringloopwinkel De Bromtol aan de Eikenlaan 3 in Bennekom feestelijk geopend.

Vele bezoekers kwamen de winkel binnen, met een lootje in hun hand om te bekijken of het lot hen ook goed gezind was geweest.

Werd het de grote fles Medoc of die heerlijk verse taart van Joop ten Veen?

Daarna was het tijd om te snuffelen in de brocante of de tweedehands kledingrekken, werd er een prachtig boeket gekocht of bewonderend gekeken naar de kunstwerken van plaatselijke kunstenaars aan de wanden.

Ondertussen klonken er prachtige Ierse klanken van aanstormend talent Marlijn Brink(zang), gitarist Peter Bouter en fluitist Peter Eijsten. Allen lid van de band The Coincidences.

Uitbaatster Pauline van Rijnbach kijkt met een tevreden gevoel terug op deze eerste dag van haar winkel De Bromtol. ‘De rekken waren aan het einde van de dag behoorlijk leeg en ik zal dus weer veel nieuwe oude spullen moeten gaan aanvullen’, zegt ze lachend.

Mocht u dus bezig zijn met het opruimen van de zolder of garage: breng uw spullen tijdens openingstijden naar de Bromtol of bel naar 06- 47084995 dan wordt het bij u thuis opgehaald.

Niet alle loten zijn overigens al opgehaald! Mocht u thuis nog een lot hebben liggen, dan kunt u deze komen verzegelen tijdens openingstijden in De Bromtol. Woe-vr 11-17.30 uur en zat 10-17 uur. www.debromtol.nl

Schrijf je mee? Ellen Bouter

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden