Sportieve vrouwen geslaagd voor zwemdiploma A bij Sportschool Venendaal

Foto: Sportschool Venendaal
Foto: Ede.nieuws.nl

Het was afgelopen zaterdag een ‘feestelijke’ dag bij “Sportschool Venendaal” in Ede. Deze zaterdag waren er een aantal vrouwen die afzwommen voor hun zwemdiploma A. Een prachtig resultaat – en heel goed dat zij als nog wilden leren zwemmen.

De deelneemsters van de zwemschool, die afzwommen voor diploma A waren naar het zwembad in Ede-Rietkampen  (Laan der Verenigde Naties 92-Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren.

Zij werden beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen.  de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (o.a. borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de dames maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat ‘per slot van rekening’ om je veiligheid in het water. In de laatste weken voor het diploma-zwemmen waren de dames ook al een aantal keer in een dieper en groter zwembad geweest.

Arieke van Voorden, Karin van Lagen en Diana Riemensyule voldeden prima en mochten hun diploma van zwemjuf Laura in ontvangst nemen.

Dit jaar zijn er bij de zwemschool een flink aantal vrouwen geslaagd voor hun zwemdiploma; Andichi Hakima, Jantine Dorrestein van Lagen, Igbal Al Suhairi, Aline  Oosterwijk van Lagen, Diana Riemensyule, Arieke van Voorden, en Karin van Lagen. TOP!

Er is zwemles voor vrouwen en er is ook Ouder&Kind-zwemmen (ook wel Baby-zwemmen) bij de zwemschool van “Sportschool Venendaal”.

Ook zijn er dit seizoen kinderen met vormen van autisme afgezwommen. De sportschool heeft een speciale zwemles / zwemmethode voor deze kinderen. Helemaal aangepast aan hun nivo en mogelijkheden.

Voor zwemles bij de zwemschool zijn er diverse mogelijkheden; van 45 minuten – 1½ uur tot 3 uur zwemles per week.

Voor meer informatie bel naar 0318 595007 of mail naar [email protected]

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden