40 kinderen geslaagd voor zwemdiploma A&B bij Sportschool Venendaal Ede

Diploma afzwemmen
Foto: Ede.nieuws.nl

Het was afgelopen zaterdag een ‘feestelijke’ dag bij “Sportschool Venendaal” in Ede. Waren er de hele week al examens bij Judo – Karate – Fighting jitsu en de andere Budo-sporten.

Deze zaterdag was een hele groep kinderen aanwezig bij de zwemschool voor het diploma-zwemmen. De hoogste tijd om het diploma ‘binnen’ te halen. Bij “Sportschool Venendaal” was het een gezellige drukte met vaders/moeders, broertjes/zusjes en opa’s en oma’s.

De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A en diploma B waren naar het zwembad in Ede-Rietkampen (Laan der Verenigde Naties 92-Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren.

Onderleiding van Marian Venendaal werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen.  de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen.

Geslaagd voor zwemdiploma A zijn; Thomas Pol, Daan Bos, Jesse Snijders, Elynn Olthof, Jayden Pak On Chan, Matthias Wolfert, Lieke Looijen, Lynn van der Roest, Janne Pronk, Fleur Buitenhuis, Kerem Bagram, Marc van de Ven, Sylvie Mulder, Richelle van den Hoek, Cas Campert, Ferran Krikke, Judith Florijn, Ruben Oskam, Wesley Hol, Lars Schuurman, Jayden Kleinhetpass, Sanne Cruiming, Elske Brouwer en Lotte Deddens.

Voor zwemdiploma B zijn de volgende 20 kinderen van de zwemschool geslaagd: Nick Breunesse, Sil Hubertse, Jitse Blok, Heleen Zijl, Bernd Cuperus, Rick Oostra, Nikki Jansen, Efe Kök, Jens Voskuil, Pim van Gent, Bram Feenstra, Jelmer Jagersma en Odin Schilte.

Allemaal van harte met dit mooie resultaat!

Ook zijn er dit seizoen kinderen met vormen van autisme afgezwommen. De sportschool heeft een speciale zwemles/ zwemmethode voor deze kinderen.

Er is zwemles voor vrouwen en Ouder&Kind-zwemmen.

Tevens kunnen mensen zich inschrijven voor zwemles na de zomervakantie; aanbieding tot 17 juli. Er zijn diverse mogelijkheden van 45 minuten – 1½ uur tot 3 uur zwemles per week.

Voor meer informatie bel naar 0318 595007 of mail naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden