Dartteam Q’s Argion kampioen

Foto: Ede.nieuws.nl

Dinsdagavond zijn de mannen van dartteam Q’s Argion kampioen geworden in de regionale competitie van de Arnhemse Dart Organisatie (ADO). De heren spelen 3e divisie en zijn nu gepromoveerd naar de 2e divisie.

Een seizoen lang hebben zij bijna elke week gestreden voor de titel en de promotie. De dartmannen: Stefan Zwiers, Jesper de Rooij, Popko Huisman, Martijn van de Broek, Niels van Dorrestein, Nico Verhoeff, Chris van Aerle en Ad Zwiers (die geen enkele pot gespeeld heeft) hebben het seizoen 2016 – 2017 als kampioenen afgesloten!

Na het hele seizoen door de directe concurrent “de Bowling” van Bowling Groeneveld achtervolgd te zijn, hebben ze uitgerekend tegen hun, door met 6-3 te winnen, de beker binnen gesleept! Dit was de een na laatste wedstrijd op thuisbasis Q’s Poolcentrum. Maar de waarheid gebied te zeggen dat zij net zo goed ook kampioen hadden kunnen worden, als Q’s Argion niet mee hadden gedaan! 😉

Dinsdagavond speelden de mannen nog in Bennekom bij De Dorpsherberg, deze partij was niet meer beslissend, maar ook deze wisten ze nog te winnen met 5-4. Op naar volgend seizoen.

Marlies Graveland-Koenders

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden