Dick’s Inn winnaar biljartcompetitie Biljart Bond Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

De reguliere biljartcompetitie van Biljart Bond Ede is dit seizoen gewonnen door het team van Dick’s Inn uit Ede. De poedelprijs ging naar het Wapen van Harskamp 2. De bekercompetitie werd dit jaar gewonnen door het team van Café De Slok (Ede).

In Café Railroad (Ede) werd het team van Café Railroad 1 verslagen en daarmee veroverden zij de beker. Dinsdagavond 6 juni heeft in Café De Bospoort de prijsuitreiking plaatsgevonden.

Ook werden er deze avond prijzen uitgedeeld aan de beste speler en de speler met de hoogste serie (in percentage). De beste speler (de speler met gemiddeld de meeste punten) was dit jaar Marco Wien van het team Dick’s Inn. Met een gemiddelde van 101.797 (110 punten is het maximale) bleef hij de andere spelers aan de competitie voor. De prijs voor de speler met de hoogste serie (in percentage) ging naar Martijn Jansen van het team Café Railroad 1 (Ede). Met een serie van 13, terwijl hij 27 caramboles moet, was hij met 44.83% was hij de beste.

Dit jaar speelden de teams in totaal 352 wedstrijden, werden er 49.515 caramboles gemaakt in 44.427 beurten. Daarmee kwam de totale moyenne (gemiddelde) op 1.116 Om alle uitslagen en resultaten nog eens na te lezen surf naar www.biljartbondede.nl.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden