FourDome: Een unieke slaapbeleving tijdens de Nijmeegse 4-daagse

Foto:

REGIO – De voormalige koepelgevangenis in Arnhem wordt speciaal voor de Nijmeegse 4-daagse omgetoverd in Fourdome. Deelnemers van de vierdaagse kunnen hier tegen betaling overnachten van 17 juli tot 21 juli.

Zij hoeven niet bang te zijn voor een streng gevangenisregiem, deelnemers kunnen gewoon gaan en staan waar ze willen. Sterker nog; ze worden door het bedrijf Prison Experience zelfs in de watten gelegd. Alle gasten krijgen een eigen cel toegewezen in de koepelgevangenis. “Wil je liever met twee personen in één cel verblijven? Dan zetten wij een stapelbed voor je neer”, vertelt Bernard ’t Jong van Prison Experience.

Bijzondere extra’s

Iedere ochtend is er vanaf 03:00 uur een ontbijt buffet en krijgt iedereen de mogelijkheid om een lunchpakket klaar te maken. Vervolgens word je op verschillende tijdstippen met de speciaal ingehuurde bussen vanaf het terrein van de gevangenis naar de start in Nijmegen gereden. Dus geen gedoe met lijndiensten en je hoeft ook niet onnodig extra meters te lopen.

Massages en voetbehandeling

Na de pittige wandeling in Nijmegen word je weer met de bus naar Fourdome gereden. Er staat dan een uitgebreid lopend buffet voor je klaar. “Als kers op de taart bieden wij een heerlijke massage, voetbehandeling en een warme douche”, aldus Bernard.

Arrangement boeken

Vanaf slechts €425,- euro boek je al een arrangement. Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Een cel boeken tijdens de Fourdome kun je eenvoudig doen via de website www.prisonexperience.nl of neem telefonisch contact op met Bernard ’t Jong 06-42533043.

Wat is er nog meer in de koepelgevangenis?

Het bedrijf Prison Experience is gevestigd in de Arnhemse Koepelgevangenis. Zij hebben verschillende escaperooms, organiseren rondleidingen, bedrijfsuitjes en komen binnenkort met een nieuwe spannende beleving genaamd Jailbreaker. Kijk op www.prisonexperience.nl voor meer informatie over de activiteiten en mogelijkheden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden