‘Tuimel Judo’ voor 3 en 4-jarigen in Ede-Rietkampen

Foto: Ede.nieuws.nl

Bij de Tuimel Judo op woensdag 14.30 uur zijn nog jongens en meisjes van 3 en 4 jaar welkom. Kom samen met je zoon of dochter gezellig kijken/meedoen.

Op bijna alle dagen van de week is er judo bij “Sportschool Venendaal” in Ede & Bennekom.

Voor bijna iedereen is er wel een judo groep; van 5 tot 7 jaar, 7 tot 10 jaar, 11 tot 15 jaar en ouder dan 15 jaar t/m 80-jarigen.

Voor de allerkleinste (3 en 4 jaar) is er ook judo – nm Tuimel Judo – in Ede en Bennekom is er bij “Sportschool Venendaal” op de woensdag ‘Tuimel Judo’ voor deze jongens en meisjes.

‘Tuimel Judo’ is meer dan judo alleen. De jongens en meisjes krijgen te maken met velerlei bewegingsvormen. Zo is er aandacht voor de algemene basis bewegingsvormen: rennen – hinken – huppen – springen etc., met of zonder muziek. Ze krijgen te maken met een grote verscheidenheid aan tik-spelen, alleen, samen of met meerderen tegelijk. Ze leren judo technieken om te leren vallen en andere judo vaardigheden: houdgrepen, kanteltechnieken, worpen en stoei vormen.

En wie denkt dat judo voor individualisten is: de judoka’s van “Sportschool Venendaal” leren om samen te werken, om rekening te houden met de andere judoka’s en om voorzichtig met elkaar om te gaan. Kortom een hele complete bewegingsactiviteit; uitdagend en energiek.

Een keertje kennis komen maken kan. ‘Tuimel Judo’ is op woensdag van 14.30 tot 15.15 uur aan de Laan der Verenigde Naties 92 in Ede-Rietkampen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Hans Venendaal 06 27484587. Mailen kan ook: [email protected]

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden