Schuiteman Wandelfestijn 2017

Foto: Ede.nieuws.nl

Op 20 mei a.s. vindt het 13e Schuiteman Accountants Wandelfestijn plaats. Een gezellig wandelevenement voor alle doelgroepen. Dit jaar zijn er nieuwe routes uitgezet richting Kootwijkerbroek.

Geniet van de Veluwse natuur en het landelijke leven. Hoogtepunt van de 4 lange routes is de beklimming van de ‘Hoogste berg van Barneveld’ voor een prachtig uitzicht over het landschap. Natuurlijk gaat de wandeling ook langs het prachtige Zeumeren. Onderweg zijn verschillende rustlocaties ingericht, veelal op het boerenerf.

De startlocatie is Kerkelijk Centrum Bethabara in Voorthuizen. Van hieruit zijn de gemarkeerde wandeltochten van 5, 10, 15, 25, 30 en 40 km uitgezet.

Zoals gebruikelijk gaat de opbrengst weer naar een regionaal goed doel. Dit jaar is gekozen voor De Klup, een stichting met vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, en Gezinshuis De Schaapskooi, een kleinschalige woonomgeving voor kinderen die niet bij eigen ouders kunnen opgroeien. Wandelt u mee? Voor meer informatie, kijk op www.wandelactiviteiten.nl/wandelfestijn. We zien u graag op 20 mei!

Zaterdag 20 mei 2017,

07:30 tot 14:00 uur.

Van den Berglaan 79, Lunteren

Kerk. Centrum Bethabara, Voorthuizen

Lunteren

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden