Blauw Geel ’55 3e elftal kampioen reserve 3e klasse KNVB

Blauw Geel'55 3e elftal
Foto: Ede.nieuws.nl

Blauw Geel ’55 3 heeft afgelopen zaterdag 6 mei de titel in de reserve 3e klasse KNVB veroverd. Voor de wedstrijd had Blauw Geel ’55 2 punten voorsprong op DVS’33 6 en 3 punten voor op Stroe 2, remise tegen de nummer 4 SDS’55 2 zou niet voldoende zijn, dus er moest gewonnen worden. SDS 2 wilde hier zeker niet aan mee werken, want zij konden nog een periode titel pakken.

De wedstrijd was dan voor de vele fans/toeschouwers een waar spektakel, die eindigde in een 3-2 voor blauwgelen. Doelpunten: Patrick Robben 2 x en Rick van den Brandhof.

Dit is een uitzonderlijke prestatie van Blauw Geel 3, dat veelal uit 30’ers bestaat die niet trainen, terwijl de meeste tegenstanders 10 jaar jonger zijn gemiddeld en 2 keer per week trainen. Ervaring is er wel volop, de meeste hebben toch in het 1e elftal gespeeld. Promotie zit er niet in omdat het 2e elftal rechtstreeks gedegradeerd is uit de 2e klasse, dus die kunnen volgend seizoen in de 2e klasse blijven door dit resultaat, met de nieuwe trainer Mikie Denissen.

Spelers

Karsten Tuitert-Peter de Peuter-Johan Bokhorst-Robin van de Klok-Berry v.d. Brandhof-Rick v.d. Brandhof-Ronnie v.d. Brandhof-Wesley Vanderlijde-Niels Wijkhuizen-Herman van Holland (aanvoerder)-Ralf van Holland-Rick Been-Jeroen Roseboom-Ronny Siccama-Robbin Beukhof-Stefan Laurens-Jeroen van Megchelen-Niels de Lange-Rick Hoogers-Sanno Fluit.

Begeleiding

Eric Brinkhuis (leider) Leon Fluit (assistent-scheidsrechter) Jorian Lammers (assistent leider) Nick van den Akker (assistent leider) Peter Ooijendijk (sponsor)

Eric Brinkhuis

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden