Eredivisie playoffs: Polar Bears stunt in Leiden

Foto Gertjan Kooij
Foto: Ede.nieuws.nl

De dames van Polar Bears hebben vrijdagavond in de halve finale van de playoffs in de Eredivisie een stunt uitgehaald bij ZVL-Hawabo. De Berinnen wonnen met 7-9 van de landskampioen en zijn bij een overwinning in Ede vandaag zeker van de finale.

Daar is UZSC hard naar op weg. De bekerwinnaar was in Gouda met 7-12 te sterk voor Widex GZC Donk. Zaterdag strijdt de ploeg van de scheidende trainer Johan Aantjes voor de laatste kans in Utrecht.

Bij de mannen (kwartfinales) deed De Zijl goede zaken door in de heksenketel in Barendrecht ZPB H&L Productions met 11-13 te verslaan. ZPC Amersfoort kwam op een 1-0 voorsprong in de best-of-3 door met 12-9 te winnen van Widex GZC Donk. En Het Ravijn sleepte er een derde wedstrijd uit tegen het gehavende AZC Moscow. De equipe van Hans van Zeeland won het tweede duel in Nijverdal met 9-8. Bij AZC, dat door blessures kampt met personele problemen, maakte na Chris Boot nu ook Tjerk Kramer zijn rentree. Zondag valt om 18.00 uur in Alphen aan den Rijn de beslissing.

In de play-out won De Ham ternauwernood bij Brandenburg (8-9) en had Schuurman BZC als verwacht geen problemen met ZVVS: 21-5.

Info en foto Facebook

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden