Bedrijfstafeltennis: Finalisten bekend

Foto: Ede.nieuws.nl

In halve finales van de bedrijfstafeltenniscompetitie zijn de finalisten in de groepen A en B bekend.In de derde en laatste poule werd de wedstrijd tussen Wurms Logistics BV en Massagepraktijk De Cirkel-Ede uitgesteld naar komende donderdagavond.

De halve finales kenden een bizar verloop. In de hoogste poule kruisten Autoservice Van Roekel en Spelt Financiële Adviseurs de degens.De financiële mannen van Spelt hadden vooraf een goede tactiek bedacht. Partijen winnen met 3-0 en als verlies accepteren met 3-2. Dat pakte de eerste zes wedstrijden prima uit. Vijf keer een nipt 3-2 verlies en een winstpartij met 3-0.

Het leverde een 15-13 tussenstand op in het voordeel van Van Roekel. In de wedstrijden daarna werd echter nog maar een schamel puntje door Spelt gepakt. Autoservice van Roekel was na de 27-14 winst de eerste finalist. Pierre Gulikers scoorde voor Van Roekel het hoogst met negen punten.

De andere halve finale ging tussen D & O Administratie en Belastingadvies en Jumbo Supermarkt Rhenen. Met een heel ander scenario. Jumbo stond na vijf wedstrijden met 13-6 voor. Zij rekenden zich al een beetje rijk.  Maar na acht partijen was de spanning ineens terug na een 18-14 voorsprong voor Jumbo.

Jumbo speler Robert de Boer nam het in partij negen op tegen Errol Saglam en moest met 3-0 het onderspit delven. Dat verkleinde de voorsprong naar 18-17 in het voordeel van de grootgrutters. Eigenaar Orhan Ӧzkaja (D en O) had de mogelijkheid de stand te beslissen. Johan van Eckeveld (Jumbo) kreeg een voorgift van zeven punten.  Na 3 games 2-1 leidde D en O en stond het 19-19 scorebord. Er kwam uiteindelijk een vijfde game aan te pas om de beslissing te brengen.

De toegestroomde toeschouwers gaven geen cent meer voor de kansen van Jumbo maar Van Eckeveld toverde drie mooie ballen uit de hogehoed. Hij pakte de vijfde en beslissende game. Jumbo Rhenen mag proberen Autoservice Van Roekel van de eerste titel af te houden.

Voor D & O Administratie en Belastingadvies en Spelt Financiële Adviseurs rest de strijd op de bronzen plak. In poule B traden Virtiso – Grand Café Mr. Bojangels en Midgetgolf De Dikkenberg tegen ABS Autoherstel Hanegraaf tegen elkaar aan.

Bij Virtiso – Mr. Bojangels was het tot partij zes gelijk opgaand. Een tussensprintje van de Mr. Bojangels tafeltennissers betekende een 22-20 zege. De strijd tussen Midgetgolf De Dikkenberg en ABS Autoherstel Hanegraaf kwam nooit op gang. Hanegraaf bracht wederom slechts twee spelers achter de groene tafel. De 0-9 tussenstand werd uiteindelijk een 23-13 nederlaag.

Midgetgolf De Dikkenberg en Grand Café Mr. Bojangles gaan strijden om de titel in de tweede poule. ABS Autoherstel Hanegraaf en Virtiso strijden om de bronzen plak in deze poule.

Wurms Pakketservice declasseerde Grill Petitrestaurant De Priramide met 26-11. Grote man bij Wurms was good old Gerard Jordens met negen punten. Zij moeten even wachten tegen wie in de finale mag worden aangetreden.

Massagepraktijk De Cirkel-Ede en Wurms Logistics BV treden komen donderdagavond tegen elkaar in het strijdperk.

Uitslagen:

Grill Petitrestaurant De Piramide – Wurms Pakketservice 11-26

Midgetgolf De Dikkenberg – ABS Autoherstel Hanegraaf 23-13

Grand Café Mr. Bojangels – Virtiso 22-20

Jumbo Supermarkt Rhenen – D & O Administratie en Belastingadvies 21-19

Autoservice Van Roekel – Spel Financiële Adviseurs 27-14

Wurms Logistics – Massagepraktijk De Cirkel – Ede verplaatst naar 13 april 2017

Finalewedstrijden 20-04-2017:

Plaats 1/2: Autoservice Van Roekel – Jumbo Supermarkt Rhenen

Plaats 3/4: Spelt Financiële Adviseurs – D en O Administratie en Belastingadvies

Plaats 5/6: Grand Café Mr. Bojangels – Midgetgolf De Dikkenberg

Plaats 7/8: Virtiso –  ABS Autoherstel Hanegraaf

Plaats 9/10: Wurms Pakketservice – Wurms Logistics BV/Massagepraktijk De Cirkel – Ede

Plaats 11/12: Grill Petit Restaurant De Piramide – Wurms Logistics BV/Massagepraktijk De Cirkel- Ede

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden