Bennekomse talenten krijgen kans in het eerste elftal

Foto: vvBennekom

De jeugd van Voetbalvereniging Bennekom is een speerpunt in de huidige visie van de club. Talentvolle spelers moeten op De Eikelhof meer en vaker doorstromen naar het eerste elftal. De technische commissie is dan ook trots dat er maar liefst vier jonge Bennekommers volgend seizoen toegevoegd worden aan de A-selectie.

Het gaat om keeper Sietze Schiphorst (Onder 19-1), aanvallende en multifunctionele middenvelder Hamza El Hammouchi (Onder 19-1), stoere verdediger Jonathan Slootmans (2e elftal) en controlerende middenvelder Wout Jan van der Kleut (2e elftal). Deze 18-jarige talenten hebben zich zo goed ontwikkeld dat de technische commissie in hen waardevolle krachten ziet voor het eerste.

De jongelingen hebben allen een gezonde ambitie uitgesproken en hopen zich verder te ontwikkelen. Bennekom zal verdergaan met het ingezette beleid om de kwaliteit van de jeugdopleiding te verbeteren en in de toekomst zo nog meer jeugdspelers te laten doorstromen.  De kans die de vier krijgen is een signaal dat jeugdleden serieuze mogelijkheden krijgen om zich in de A-selectie te voetballen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden