Examenweek bij Budo Academy Physical

Foto: Budo Academy Physical.

Afgelopen week werden de halfjaarlijkse examens georganiseerd door Budo Academy Physical.

Normaal gesproken vinden deze net voor de zomervakantie plaats. Maar door de gekke tijd met buitensporten, en het feit dan volwassenen vanaf 19 jaar pas weer per 1 juli contact mochten maken, is besloten de examenweek uit te stellen naar eind september.

“Wij nemen de examens erg serieus en bij onze Budo Academy krijg je nooit zomaar een band, daar staat hard werken en goede techniek tegenover”, aldus directeur en eigenaar Edgar Kruyning.

“Door de periode van voor 1 juli heeft niemand zich optimaal kunnen voorbereiden. We zijn in de zomer dan ook volledig opengebleven om iedereen de gelegenheid te geven zich optimaal voor te bereiden”.

De jeugdexamens konden gevolgd worden via een live verbinding. Dit werd erg gewaardeerd door de ouders. Op zaterdag werd de examenweek afgesloten door de bruine en zwarte band examens. Cynthia Prummel en Cas Suurmond mochten hun begeerde zwarte band in ontvangst nemen.

Nike Lambooy, Lam Nguyen, Stefan Doornenbal, Michael van Scherrenburg, Ferdy Molenaar en Rick de la Croix zijn allemaal geslaagd voor hun bruine band in de disciplines karate, aikido, kobudo en jujutsu. Volgende week zaterdag zullen de BJJ (Brazilian JiuJutsu) examens via een live verbinding met Japan worden afgenomen.

Voor meer info mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen