Beginnerscursus Hardlopen – Start to Run

Foto: Climax Ede

Heeft u zich ook voorgenomen om meer te gaan sporten en lijkt hardlopen u leuk? Vindt u het echter ook zo moeilijk om die eerste stap te maken? Dan is Start to Run misschien iets voor u!

Samen met “mede-beginners” gaat u zeven weken lang op zaterdagochtend (9.00 uur) en/of dinsdagavond (19.30 uur) hardlopen. U komt op mooie plekjes bij u in de omgeving en u traint onder begeleiding van professionele hardlooptrainers van Atletiekvereniging Climax. Dé manier om gezellig, leuk en sportief over die drempel heen te gaan!

De eerste training start op dinsdag 8 september 2020 en begint met een informatie- en kennismaking gedeelte waardoor deze eerste training gaat plaatsvinden vanuit de Runnersworld winkel. De volgende trainingen starten bij Atletiekvereniging Climax.

Let op, bij de landelijke Start to Run wordt er één keer per week in groepsverband getraind. Wij verzorgen dit voor u tweemaal per week zonder extra kosten. U kunt bij ons dus kiezen tussen de zaterdag en dinsdag, maar u kunt ook beide dagen meelopen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden