Rick den Hartog start Race Academy om de kartsport toegankelijker te maken!

Juli vorig jaar maakte Rick den Hartog bekend een raceteam op te zetten.

Hiermee kregen leerlingen van zijn kartlessen de kans om zich te bewijzen tijdens het Nederlands Kampioenschap Huurkarts. 7 jongens uit de omgeving van Ede en Veenendaal werden door Rick begeleid met hun eerste stappen in de kartsport. Dit is ontstaan met het idee de kartsport toegankelijker te maken voor de jeugd. Want: hoe begin je eigenlijk in de kartsport? Wat heb je nodig? Welke races kan je rijden en waar kan je trainen?

Allemaal vragen die nergens eenduidig beantwoord worden. Om dit te vereenvoudigen maakt Den Hartog Racing de volgende stap: een landelijke Race Academy voor beginnende jeugd. Met of zonder ervaring, jongen of meisje, 10 of 16 jaar oud: iedereen tot 18 jaar die wilt racen is welkom.

We richten ons op jongeren die een droom hebben, maar (nog) niet weten dat deze droom op deze basis werkelijkheid kan worden. Door middel van een maandelijks abonnement kunnen deelnemers drie lessen per maand volgen voor één van de voordeligste tarieven in Nederland. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om ons onbeperkt vragen te stellen over de kartsport. Hiermee worden wij een gigantische kweekvijver van jonge talenten die ontzettend graag een racecarrière willen beginnen.

Gedurende deze Race Academy kunnen deelnemers zelf bepalen waar en wanneer ze trainen. Uniek in Nederland! Het aanbod start met kartbanen in Apeldoorn, Enschede, Nijmegen, Breda en Tilburg. Tijdens deze trainingen wordt theorie met vooral veel praktijk afgewisseld.

Vervolgens kunnen deelnemers in de toekomst meedoen aan clubraces om zich te meten aan andere leden. Daarnaast bestaat er een kans om door te stromen naar ons raceteam, welke momenteel uitkomt in huurkartraces op hoog niveau.

Met dit plan maken we het voor een gemiddeld huishouden veel gemakkelijker om in te stromen binnen de kartsport. Zowel op het gebied van budget als op het gebied van kennis en informatie. De afwisseling tussen trainen en races rijden maakt het tot een echte sport.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Bekijk dan onze website (www.denhartogracing.com) of mail ([email protected]) ons gerust, dan helpen we je altijd verder. Ook voor vragen gerelateerd aan de kartsport kan je bij ons terecht.

Rick den Hartog

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden