Medailleregen in Ermelo voor trampolineselectie DOK

Foto: DOK Ede

Op 15 februari was de trampolineselectie van de christelijke gymnastiekvereniging DOK aanwezig bij de eerste NK-plaatsingswedstrijd trampolinespringen in Ermelo.

De dag begon direct goed met ‘s ochtends finaleplaatsen en medailles voor Jurre de Rooij (2e plaats) en Jordi Tick (1e plaats). Hanna Kooiker (8e plaats) liet mooie oefeningen zien maar viel helaas buiten de boot voor de finales. Isa Smits en Myrthe Scherrenburg (8e en 7e plaats resp.) sprongen voor het eerst in de 2e divisie. Bij het individuele springen waren hun resultaten niet genoeg voor een finaleplaats, maar bij het synchroonspringen ging het beter: door naar de finale én uiteindelijk zelfs een zilveren medaille voor hun eerste keer samen synchroon op een wedstrijd!

‘s Middags was de tweede helft van de groep aan de beurt. Fleur Hazeleger maakte helaas een foutje waardoor ze buiten de finales viel, maar haalde toch nog een knappe 11e plaats. Aan het einde van de dag waren er ook nog finaleplaatsen én medailles voor Gerlieke Schaap (2e plaats) en Elke Vermij (1e plaats). Afwezig vandaag was Imme Oppenhuizen, die door ziekte niet mee kon doen.

Al met al een succesvolle wedstrijd, met mooie beloningen voor het harde werk tijdens de trainingen en nieuwe leerpunten voor de trainingen die nog komen. Trainer Rik Winters heeft nu al zin in de tweede plaatsingswedstrijd volgende maand!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden