Exalto Sport turners succesvol met negen medailles tijdens districtskampioenschappen

Foto: Max Koops

Zestien turners van Exalto Sport kwamen op zaterdag 11 januari in actie tijdens de districtskampioenschappen. De heren wisten maar liefst negen medailles bij elkaar te turnen. 

Er werd sterk geturnd In Emmeloord. De turners uit de talenten tot en met derde divisie streden voor de titel districtskampioen.

In de Talentendivisie werd Bram Vogel districtskampioen bij de instappers. Jefta van Heerde werd tweede. Aron van Ginkel pakte het zilver in de eerste divisie, Marn Wiersma werd vierde. Tygo Sluiman pakte het goud in de categorie jeugd, Micha van Ginkel werd zesde. Ook junior turner Stijn Deddens mag zichzelf districtskampioen noemen. Bij de senioren pakte Pieter van Norel het goud in de eerste divisie. Tieze van den Elsen pakte het zilver in de tweede divisie.

Voor de pupillen en instappers in de derde divisie gold deze wedstrijd als plaatsingswedstrijd voor de Landelijke wedstrijden. Ook hier was er succes voor de heren. Bij de pupillen werd Mathijs Vogel tweede, Aquila Ziddah pakte het brons. Bram Craanen miste het podium net en werd vierde. Jarno Gerritsen werd negende en op plek zestien tot en met achttien eindigden David Verkerk, Luca van Hardeveld en Milan Schoonhoven. Bij de instappers werd Bastiaan Oosterom vijfde.

Met vier gouden, vier zilveren en een bronzen medaille kijken de turners van Exalto Sport terug op een succesvol weekend.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden