Kangoeroe Klup voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

Foto: CKV

10 jaar terug is CKV Reehorst ’45 gestart met de Kangoeroe Klup. Een leuke manier om jonge kinderen van 3 t/m 6 jaar spelenderwijs kennis te laten maken met korfbal. Om de 14 dagen op zaterdagochtend spelen en oefenen de kinderen van 10.00 tot 11.00 uur in de sportzaal aan de Wulplaan.

Door de jaren heen zijn er al veel kinderen doorgestroomd naar de F
Het doel van de Kangoeroe Klup is zoals gezegd de kinderen spelenderwijs kennis laten maken met korfbal. We doen dit door verschillende spelletjes met de kinderen te spelen waarbij plezier centraal staat, maar waar de kinderen ook verschillende aspecten van korfbal meekrijgen. De kinderen die meedoen aan de Kangoeroe Klup hebben veel plezier tijdens bewegen, sporten en samenspelen. De toeschouwers, die regelmatig onderdeel van de leiding of het spel zijn, zullen beamen dat dit geen probleem is.

De Kangoeroe Klup heeft 4 leden van het eerst uur namelijk Scoro, Jumper, Funny en Spurt. Deze Kangoeroes vormen de basis van alles wat met de Kangoeroe Klup te maken heeft; de Kangoeroe nieuwsbrief, de kleurplaten en de website van de Kangoeroe Klup (www.kangoeroeklup.nl) waar je leuke spelletjes kunt spelen en kunt luisteren naar verhaaltjes. Ieder kind mag een aantal keer gratis deelnemen aan de Kangoeroe Klup training bij Reehorst, voordat hij/zij lid wordt. Neem dus gerust je vriendje of vriendinnetje een keer mee.

Kijk voor alle informatie op de website www.ckvreehorst45.nl of mail naar [email protected]

Bericht CKV Reehorst

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden