DRIE TIPS OM NIEUWE ROUTES TE ONTDEKKEN

Foto: Runnersworld Ede

Ben jij elke run weer op zoek naar de mooiste hardlooproutes of loop je altijd hetzelfde rondje? Maar hoe kom je nou de mooiste plekjes tegen? Dat lees je in onze nieuwste blog.

DE LEUKSTE HARDLOOPEVENEMENTEN

Een makkelijke manier om nieuwe hardlooproutes te leren kennen is door je in te schrijven voor een hardloopevenement. Tijdens de wedstrijd hoef je niet na te denken over welke kant je op moet want de route is natuurlijk al helemaal uitgestippeld door de organisatie. De meeste wegwedstrijden beginnen in het centrum of bij de atletiekbaan. Daarvandaan zal je misschien een mooie onontdekte route voor jou ontdekken. Trailrun wedstrijden kunnen op iedere plek in het bos beginnen. Je bent direct in een omgeving waarin je waarschijnlijk nog nooit hebt gelopen. Ideaal om vaker te lopen!

ONTDEK NIEUWE HARDLOOPROUTES

Ontdek nieuwe hardlooproutes via de website van Runnersworld! We hebben al meer dan 110.000 routes verzameld van hardlopend Nederland. Je kunt ook je eigen hardlooprondje invoeren zodat anderen jouw route ook kunnen gaan lopen. Misschien vind je op deze manier wel een nieuwe favoriete hardlooproute!

STRAVA: SOCIAAL HARDLOPEN

Gebruik jij al Strava om jouw run te analyseren en de runs van vrienden te bekijken? Je kunt Strava ook gebruiken om andere hardlooproutes te ontdekken. Je kunt namelijk kijken welke runs hardlopers in een bepaalde groep hebben gelopen. Daarnaast kan je ook nieuwe routes ontdekken door routes te bekijken van hardlopers die over hetzelfde segment hebben gelopen. Slaan ze altijd linksaf waar jij rechtsaf gaat? Probeer het de volgende keer eens!

Heb jij nog tips om nieuwe hardlooproutes te ontdekken? Laat het dan weten in een reactie!

https://www.runnersworld.nl/vestigingen/ede/

Runnersworld Ede

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden