Bestuur Veluwefiets4daagse Otterlo super tevreden

Foto: Truida

De Veluwefiets4-daagse Otterlo kan met tevredenheid terugkijken op een super geslaagde Fiets4-daagse met 1134 deelnemers. Het streven was om dit jaar aan de 1000 deelnemers te komen en dat is dus gelukt. De weersomstandigheden hebben daar zeker aan meegewerkt, met veel zonneschijn en toch niet te warm.

De opening werd verricht door Wethouder Peter de Pater om 9.00 uur, hij gaf het startschot en fietste een stuk mee naar De Hoge Veluwe. Alle 4 de dagen fietste er 750 deelnemers mee en dagelijks een kleine 100 die voor 1 dag mee fietste.

Er waren dit jaar voor het eerst 4 themadagen, de Hoge Veluwe dag, de Market Garden dag, de Schaapskooien dag en de Tuinen dag. We zijn er in geslaagd de routes zo gevarieerd mogelijk te maken, met cultuur, landschap, geschiedenis en gezelligheid bij de controleposten, waaronder een wedstrijd kersenpit spugen.

Alle deelnemers gingen met een medaille en bloemetje, moe maar voldaan en tevreden naar huis. De vele fietser kwamen uit Otterlo en omgeving, maar ook uit alle hoeken van Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Het bestuur wil alle sponsoren heel hartelijk bedanken, die op wat voor wijze dan ook iets voor de Fiets4-daagse hebben gedaan, De Waldhoorn voor de start en finish locatie, en natuurlijk de vrijwilligers die allemaal weer 1 of meerdere dagen hielpen om het hele evenement goed te laten verlopen. Voor volgend jaar is de datum vastgelegd op 29 juni t/m 3 juli, zet deze datum alvast in de agenda, dus hopelijk tot volgend jaar.

Truida Ribbers

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden