Op zaterdag 15 juni Groot Ginkelse Loop

Foto: Climax Ede

Atletiekvereniging Climax houdt zaterdag 15 juni voor de 21ste keer de Groot Ginkelse Loop, een loopevenement over 5 en 10,5 kilometer en een halve marathon (21,1 kilometer) door natuurgebieden zoals de Edese heide en de Planken Wambuis.

Het hardloopevenement is bedoeld voor zowel wedstrijdlopers als recreanten en met de drie verschillende afstanden is er voor ieder wat wils. De start vindt plaats bij ’s Heeren Loo Midden Nederland, voorheen De Hartenberg aan de Apeldoornseweg 60 in Wekerom. De 10,5 kilometer start om 10.00 uur, de 5 kilometer om 10.05 uur en de halve marathon (21.1 km) om 10.10 uur.

TEAMVERBAND

Daarnaast is er een wedstrijd in teamverband, waaraan dit jaar alle deelnemers kunnen meedoen. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 14 juni om 20.00 uur online via www.grootginkelseloop.nl. Een team kan uit minimaal vier en maximaal vijf deelnemers bestaan. Iedere deelnemer moet zich wel afzonderlijk voor de Groot Ginkelse Loop inschrijven en exact dezelfde teamnaam invullen. Voor de drie snelste teams (vier beste netto tijden worden bij elkaar opgeteld) zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld door RunnersWorld Ede.

Meer informatie over de loop is te vinden op www.grootginkelseloop.nl.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden