Zilver en brons voor DOK-turners

Foto: DOK

Zaterdag 2 februari was een druk weekeinde voor de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede. Een deel van de herenselectie reisde af naar Almelo, een deel van de acrogroep mocht naar Zwolle en een deel van de damesselectie reisde door de sneeuw naar Nijmegen. In alle drie de plaatsen werden medailles gewonnen.

De heren van DOK wisten dat het een zware turnstrijd zou worden in Almelo. Meer dan 40 deelnemers namen deel aan deze wedstrijd. Voor de Edese vereniging DOK kwamen drie mannen de vloer op. Siphe Vols, Jonas Idema en Skip Langius hadden er zin in en ze waren goed voorbereid. Al snel bleek dat ze zeer goed mee konden doen in de top 10. De heren turnden nette oefeningen op de zes toestellen en hadden plezier.

Bij de prijsuitreiking bleek dat twee van de drie zo goed hadden geturnd dat ze een medaille kregen omgehangen. Het zilver was voor Siphe Vols en het brons voor Jonas Idema. De jongens waren heel blij met dit resultaat.

Ook de trainers, die wisten dat het moeilijk zou zijn in zo’n groot deelnemersveld, Daphne Waanders, Remco Beukhof, Mike Heimel en Wilbert Groeneveld zijn trots op hun pupillen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden