Bijzonder lustrum Etric

Doeko en Petra
Foto: Ede.nieuws.nl

Sportvereniging ETRIC werd in 1968 opgericht op initiatief van een aantal bewoners van Veldhuizen. Het aantal leden groeide en naast de loopgroep volgde spoedig een volleybal afdeling.

Op 26 april 2018 bestaat Etric precies 50 jaar en op zaterdag 26 mei 2018 wordt een lustrumfeest gegeven. Behalve de huidige leden zijn hierbij ook de oud-leden van harte welkom. Dat belooft een feestelijke en gezellige reünie te worden!  Info en opgave [email protected]

Het samen sporten op ieders eigen niveau kenmerkt Etric. De zaterdaglopers zijn daarnaast enthousiast over de locatie: lekker buiten sporten met leuke mensen. De leden bij Etric zijn zeer divers. Wat ieder lid gemeen heeft is het plezier in sportief bezig zijn bij Etric.

We stellen ons jongste lid van de dames volleybal en ons oudste lid van de hardloopgroep zaterdag enkele vragen:

Doeko Fokkema, 80 jaar, lid sinds 1971

Wat is zo leuk aan hardlopen: In het begin trainde ik met een buurman voor de Horaloop, 10 km. Dat vond ik toen best pittig. Later heb ik meerdere keren de halve marathon gelopen. Een hele ging me ter ver (letterlijk),  Dat ik het lopen al zo lang volhoud komt door de club.Het bijhouden van de conditie speelt ook mee.

Wat maakt Etric zo bijzonder: De gezelligheid, het voelt bijna als familie. Je kent elkaar allemaal, sommige leden zelfs al heel lang. En iedereen is welkom. De locatie is geweldig: bos en heide. Wat ook nog leuk is te vermelden: elke laatste vrijdag van de maand gaan we met een  vriendengroep wandelen. Hier lopen diverse (oud)leden van Etric bij.

Heb je wel eens iets aparts meegemaakt: ehmm…dat niet, maar wat ik nog wil zeggen is dat onze trainer Leo voor erg leuke, gevarieerde trainingen zorgt.

Petra Goethals, 34 jaar, lid sinds februari 2017

Irene van Nes

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden