Dansers van DOK dansen in Sittard de sterren van de hemel

Foto: Susanne van Dusschoten
Twee demoteams van DOK hebben op zaterdag 24 maart meegedaan aan jazz-wedstrijden in Sittard. DOK doet vaak mee aan streetdance wedstrijden maar dit was de eerste keer dat ze meededen aan jazzwedstrijden.
Het demoteam Hypnotic Revelation voor dansers tot en met 16 was als eerste aan de beurt. Gwenn Filet, Ilse Bondt, Zoƫ Bosch, Nikki Braafhart, Davine Kuiper, Anna Tiemens en Lianne Groeneveld nemen deel aan dit team. De dans verliep goed en de dansers van DOK straalden op de dansvloer.
De choreografie was van de hand van trainster Kirsten Schinkel. Het was een mooie dans met een hoge moeilijkheidsgraad. De dans behaalde uiteindelijk een 7 e plaats. Knap voor de eerste keer dat er meegedaan werd in deze categorie.
Unbreakable Devotions is het demoteam voor dansers tot en met 13 jaar. Deze groep betrad de dansvloer met blijde gezichten. Er was hard geoefend op de dans en de dansers wisten dat ze de dans goed beheersten. Dit team bestaat uit Demi van Holland, Marinka Nab, Tess van de Bovenkamp, Bo van Dusschoten, Annelies Woning, Danique Fluit, Nikki Braafhart en Ise Fielt. Opnieuw een mooie dans met de choreografie van Kirsten Schinkel. Dit team kwam op een 5 e plek. Super.
Trainster Kirsten Schinkel is trots op haar pupillen. Nu hard werken aan de punten die de jury heeft aangegeven dan zal het de volgende keer nog beter gaan want de DOK dansers hebben veel talent en potentie.
Tekst is van Astrid Groeneveld en de foto’s van Susanne van Dusschoten

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden