17 medailles voor DOK in sporthal de Peppel te Ede

Foto: DOK Ede Alex Beukhof
De dansers gingen dansen in Sittard, de trampolinespringers gingen springen in Putten en de turnsters turnden in Ede.
In Ede stonden de tweede plaatsing wedstrijden van de 5 e en 6 e divisie op het programma. Tijdens de trainingen is er hard gewerkt aan de oefeningen voor de wedstrijden. Dat was goed te merken bij de prijsuitreiking.
Maar liefst 17 keer mocht er iemand van DOK het podium opklimmen. Twee keer was er zelfs een geheel DOK podium. De Edese club timmert hard aan de weg binnen de turnsport.
Ach weer was er goud: Daphne Knijff, Demi Weij, Valesca Adriaens, Elise Dekkers, Jade Onderstal, Marlou Kruizinga, Bodil Zwart en Sharon van der Ziel mochten allemaal het hoogste plekje op het podium betreden. Dit is echt een prestatie want in veel categorie├źn waren wel meer dan 25 deelnemers
.
Zilver was er vier keer: Isa van Brummelen, Iris van Markesteijn, Pip van der Wal en Shanti Bijzet werden knap tweede.
Tenslotte kregen vijf Dokkers een bronzen medaille omgehangen: Crista Terpstra, Jamilla Mooij, Eva van Wijngaarden, Jeanine v.d. Waal en Sianna van Leeuwen.
Nu allemaal hard trainen voor de finale van 26 mei, die ook in Ede in de Peppel zal zijn, en die DOK zelf zal organiseren. De trainers Esmee van Gemert, Ruby Eichelsheim, Lobke Mulder, Herma Florissen, Jojanneke van der Boom en Astrid Groeneveld zijn trots op hun turnsters.
Tekst is van Astrid Groeneveld en de foto’s van Alex Beukhof

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden