5 podiumplaatsen voor CGV DOK tijdens de laatste plaatsingswedstrijden van de 4e divisie!

Foto: Ede.nieuws.nl

Op zaterdag 17 maart stapten de herenturners van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede in de auto om af te reizen naar Enschede.

De damesturnsters van de vierde divisie gingen richting Nijmegen. Op het programma stonden de laatste plaatsingswedstrijden van de vierde divisie. Veel trainingstijd is er in gestoken om op de wedstrijden goed te kunnen presteren. Dit is gelukt.

Goud was er in Nijmegen voor Novalee Deuning en voor Demi van Herwaarden. Een mooie prestatie van de beide dames. In een sterk deelnemersveld wisten zijn beslag te leggen op de eerste plaats.

Zilver was er in Enschede voor Sam Onnink.  Brons was er voor Ramon de Zeeuw en Robbin Kruizinga.
Op deze laatste plaatsingswedstrijd was er een zure 4e plaats voor Lars Balint en Mirte van Markesteijn. Lodewijk Waanders werd 5e en Tim Terpstra 12e. Fleur Mulder turnde op drie onderdelen goed.

Bij de junioren deden Manuele Speijers en Sanne van Heusden mee. Zij draaiden een nette wedstrijd maar helaas geen medaille. Dat geldt ook voor Fleur den Boer. Vooral balk zag er prachtig uit en was goed voor een 2e plaats.

Bij de kleine meisjes deden ook Lotte Hartland en Puck den Boer mee. Zij draaiden beiden een mooie wedstrijd. Nu nog even afwachten wie zich hebben geplaatst voor de finales.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden