Afgelopen zaterdag mochten er drie koppels van DOK in actie komen tijdens de eerste plaatsingswedstrijd van de E-lijn in Rijssen

Foto: Ede.nieuws.nl

Op de foto staan Annelin Smit en Anne Bos.

Door Sanne Veldhuizen.

Als allereerste waren Sharon Vis en Cecile Hermans aan de beurt. Voor hen is het het eerste jaar dat ze samen een duo vormen en voor Cecile zelfs de allereerste keer wedstrijden! Ze hebben een mooie oefening laten zien. Het was even spannend, maar Sharon heeft ondanks haar blessure een moeilijk onderdeel toch weten te doen. Mede wegens twee tijdfouten zijn ze geëindigd op de 12e plek uit een deelnemersveld van 14 koppels.

Vlak daarna was het tijd voor de oefening  van Annelin Smit en Anne Bos. De zenuwen waren zichtbaar, maar desondankszetten ze een mooie en strakke oefening neer. Ze hebben geen aftrek gekregen en ze zijn uitgekomen op de 10e plek van de 14.

Als allerlaatst was het trio Ilse Duits, Elaine Kiyedi en Sjors Koekkoek aan de beurt. Wegens ziekte van één van de partners hebben ze ruim een maand niet samen kunnen trainen. De wedstrijd was de eerste keer dat ze elkaar weer zagen. Ook was het voor Elaine weer haar allereerste wedstrijd sinds jaren. Ze moesten genoegen nemen met de laatste plek, maar we zijn trots op hoe ze het hebben gedaan!

Het trio E-junior (Marith Baan, Suus van Buuren en Naomi Scherpenzeel) zouden ook in actie komen afgelopen zaterdag. Helaas hebben we hen wegens een gebroken arm van één van de partners moeten afmelden. We gaan ervoor dat ze de volgende wedstrijd hun oefening kunnen laten zien!

Voor ons was het de eerste keer als trainsters dat we meegingen naar een wedstrijd. Ondanks alle kleine beginnersfoutjes zijn we zeer tevreden over hoe het is gelopen. We weten waar de verbeterpunten liggen en waar we aan kunnen werken. Op naar de volgende keer!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden